Onkos tullut kesä kun Haihatus on auki pimeimpänä talviaikana!  Samaan syssyyn vuodenaikojen kanssa menee muutkin sesongit sekaisin kun joulukuussa esitellään pupunäyttely.

Ripustimme -eli Outi Markkanen ripusti marraskuun lopulla pyöreiden synttäreidensä kunniaksi Haihatuksen kesänäyttelytilaan Jäniksen vuosi näyttelyn. Näyttely sisältää osan Outin pupukeräilykokoelmista; pupuja on kuvakirjoina, kiiltokuvina, paperinukkena, piparkakkumuottina, posliinina, suklaana, leluina, muovina , taidegrafiikkana ja vaikka minä. Pupusta on niin moneksi, siksi Outi niitä keräilee. Eikä ole ainoa, tänäänkin näyttelyssä kävi pari pikkutyttöä, joilla on ihan sama keräilykohde.

Näyttely on auki 18.12. asti arkena ja pyhänä klo 12-18 ja lauantaisin 10-15. Samalla on parissa huoneessa Joulujäniksen myyjäiset kartututtamassa Haihatuksen remonttirahastoa. Myynnissä on useiden taiteilijoiden taidetta ja muuta omaperäistä. 

Joulujänis on katettu, tulkaa ihastumaan Jäniksen vuosi -näyttelyyn ja Joulujäniksen pieneen taidekauppaan.

Lisää tietoa on täällä www.haihatus.fi (huom: . fi - ei enää .net)

Sitten vielä pari blogivinkkiä: nuoren sysmäläisen toisen polven taiteilijan sarjisblogi http://siipisaurus.blogspot.com/ ja valokuvablogi http://www.lentoliskonen.blogspot.com/. (minkäs sitä geeneilleen ja virikeympäristölleen mahtaa...)