Haihatusta on heinäkuun ajan myös Hankasalmella.

Rakensimme viikolla aseman seutuville Kihvelihaihatus nimisen näyttelyn täydentämään Kihveli Soikoon festivaalin musiikillista antia kuvataiteella. Kihvelihän

 on riemastuttavan hyvä skifflemusiikkifestari, joten kun sinne pyydettiin, emme empineet. Haihatus tuntee sieluveljeyttä Kihvelin kanssa, joten ilohan se oli virittää taidetta sinne näytille. 

Haihatus esiintyy Kihvelissä sekstettinä Kirsi Pitkänen, Merja Metsänen, Outi Markkanen, Raimo Auvinen, Vesa Väänänen, Virpi Lehto. Näyttely on rakennettu aseman pihalle, radan varteen ja Ratamestarintalon pihalle kihvelihenkeä kunnioittaen ajatuksella "meitä on moneen junaan".  Itse olimme ainakin kovasti tyytyväisiä tulokseen.

Tänään alkoi Kihveli Soikoon -festivaali, sinne kannattaa mennä ken vaan mitenkään pääsee. Se on aina ollut riemastuttavan hyvä pläjäys. Kihvelihaihatus taidenäyttely on katsottavissa festarin jälkeenkin, heinäkuun loppuun asti.

Haihatus kiittää Kihveliä sanomisen estradista ja erityisesti Ratamestarintalon isäntää ja emäntää hyvistä järjestelyistä, iloisista avajaisista ja mahtavan hienosta vinttimajoituksesta. Sehän oli ihan lomaa, vaikka työkeikka olikin.

Oi, kesä! ja kaikki hyvät festarit ja kesänäyttelyt!