1677755.jpg

Tiistain kirppusirkus onnistui täydellisesti. Sateinen sää vähän pelotti etukäteen ulkotapahtuman järjestäjiä, vaan onhan meillä onneksi katettuja estradejakin sateen varalle! Pellolla Teatterikoneen Pönttöjuttua ja Joutopäivien lastentapahtumaa vielä odottteleva isompi areena jätettiin kuitenkin kesannoimaan, näytöksen henki vaati intiimimpää tilaa ja siispä otimme käyttöön pienen näyttämön Purhosen kiinteistövälitysfirman alakerrasta. Emmekä kastuneet. Vaikka ei esityksen aikaan tainut sataakaan, en ainakaan kiinnittänyt huomiota, koska kirpputaiteilijat veivät kaiken tarkkaavaisuuteni.

Tyytyväistä yleisöä oli penkkien täydeltä. Kaikille jäi hyvä mieli ja eloonjääneet kirput pysyivät tirehtöörin hallussa. Toivottavasti.

Sunnuntaina klo 12 on toinen esitys. Tervetuloa kaikki silloin, tilaa on kyllä; Haihatuksen pienellä näyttämöllä on kyllä katto, mutta seinät eivät rajoita yleisön määrää.

Kivinokan ympäristötaidenäyttelyn avajaiset on lauantaina. Taiteilijakaartissa on mukana haihatustaiteilijoita kaksin kappalein tänä vuonna; monivuotinen kivinokkakonkari Minna Pyykkö ja noviisina Kivinokassa mutta juurillaan itäisessä Helsingissä Merja Metsänen.

1677783.jpg