399306.jpg
Mauri Korhosen Niin paljon sanomatta jää Haihatuksessa 2005

Mauri Korhonen kiitteli saamistaan pyyhekumilähetyksistä ja toivoo niitä edelleen.
Teokseen ei enää riitäkään sadat kumit, vaan tarve on lisääntynyt nelinumeroiseksi. Paikallislehden avustuksella Mauri on tiedottanut asiaa siellä Suonenjoen suunnalla ja paikkakunnalla on muutama keräyspiste kumeja varten.


Juttuhan on tällainen:
Mauri Korhonen tekee teosta materiaalinaan vanhat pyyhekumit. Näitä hän toivoo siis saavansa ihan mista tahansa, kunnolla, värillä ja koolla ei ole väliä. Kumilähetyksen mukana hän toivoo lähettäjän nimeä ja paikkakuntaa voidakseen mainita valmiin teoksen yhteydessä monet sponsorinsa.
Kukapa meistä ei haluaisi olla taiteen mesenaattina, kumit postiin siis ja äkkiä Maurille:
Pihlajakatu 30, 77600 Suonenjoki.
Jos hyvin käy, saatamme bongata kumimme jo tulevan kesän Haihatuksessa.


Pekka Suomäki kaipaili puolestaan vanhoja virsikirjoja. En tiedä onko niitä jo tarpeeksi, mutta uskon että Pekalla on kyllä käyttöä kaikille saamilleen, jos ei nyt niin myöhemmin. Joten vanhat virsarit Korpilahdelle osoitteeseen Punamäentie 177 as 2, 41800 Korpilahti. 

Pekan näyttely "sietämisen olematon keveys" avataan Jyväskylässä Galleria Beckerissä ensi perjantaina, joten siellä kannattaa käydä katsomassa, minkälasta taidetta Pekka tekee.

Jo ylihuomenna, maanantaina 19.2. on puolestaan oiva mahdollisuus kokea Teatterikoneen Marie Valerie Jyväskylässä Lutakon näyttämöllä. Sinne kannattaa mennä, koska Marie Valerie on hyvää teatteria ja koska on tyhmää jättää näkemättä tämä Minna Tuomasen huikea monologi.
Teatterikonelaisilla on sanottavaa, toivottavasti yleisö ymmärtää mennä kuulemaan.


Sanakone -blogista voi seurata koneen teatterilaisten omia tekemisiä ja tunnelmia.