Tänään esittelimme Keski-Suomen taidetoimikunnalle Fantasia ja Utopia talomme. Sanoivat kuten moni muutkin vinosti hymyillen "no on teillä puuhaa!"  

Aina kun luovia ihmisiä on pöydän ympärillä, syntyy yllättäviä ajatuksia, niin nytkin. Eikähän tuota koskaan tiedä mikä niistä sitten lopulta on toteutumiskypsä. Tänään pöytämme ympärillä olevat ehdottivat  talkooavuksemme taidekoululaisia ja kun taidekoulua ei nyt satu tässä ihan lähellä olemaan, syntyi ajatus sen perustamisesta. Hmmmm; Haihatusakatemia. Ehkä ei kuitenkaan ihan ensimmäiseki, mutta jos vaikka toiseksi. Kuka tietää.

Taidetoimikunta piti oman kokouksensa tällä erää tyhjässä näyttelytilassamme. Olemmekin juuri virittelemässä tilaan ympärivuotista käyttöä. Tiedossa on ainakin erään haihatustaiteilijan pyöreät synttärikekkerit ja niihin liittyvä yksityisnäyttely nyt marraskuussa. Keski-Suomen kirjailijat ovat varailleet tilaa runotapahtuman järjestämiseen vielä ennen joulua. Lisäksi on kahdessa taiteilijajärjestössä mietinnässä näyttelyn järjestäminen vuoden - kahden sisään. Siitä se lähtee.