636368.jpg

Haihatus 2007 kesänäyttely on avattu.
Näyttely on kuin avajaisensa, kummallisten kontrastien kohtaamista. Tunnetta laidasta laitaan, maailman tuskaa ja unelmien riemua. Pimeyttä ja valoa. Lääkehuuruinen ristiinaulittu joulupukki ja kesäheinäinen tanssijatar.

Avajaisissa saimme heittää huolet Teatterikoneen Laulukoneen poislaulettaviksi, siinä menivät niin peräpukamat kuin äidin ja tyttären välien viilenemiset, pissahätääkin poistettiin laulamalla. Vaikka olis meillä vessakin.
Kaiposen Markolla oli rankkaa sanomista performanssissaan ja tanssitaiteilijat Hilja, Miikku ja Hanna kirmasivat samalla pellolla kauniin kesäisen kepeästi. Olipa laajaa tunnetta ja ilmaisua samalla aukealla yhtä aikaa.


Kaiken kaikkiaan on ollut varsin energinen viikonloppu, tanssitaiteilijat ja tornin "kuinka kiivetä vuorelle" installaation rakentaja Tuukka Rönkkö asustivat tornissa yli viikonlopun. Teatterikonekin aloitti kiivaan harjoituskautensa, joten pellolla on soinut Tuukan installaation huilu, Tanssijat ovat pelmuneet pellolla Miikun hersyvän naurun säestyksellä ja Teatterikone on pelanut palloa ja harrastanut reipasta kovaäänistä kuorolaulantaa. Ja me olemme viimeistelleet näyttelyn.

...joka on P A R A S  I K I N Ä !