2035192.jpg

Siinä se nyt on! Heikki "Morgan" Hämäläisen esikoiskirja Ihmisen osa eli "enhä minä tunne edes koko ihmistä"! Toista sataa sivua viisaita lauseita, Morganin kiteytettyjä mietelmiä ihmisyydestä.

Kirja on tehty taatulla Sysmä-Joutsa taidelaitosyhteistyöllä, Morganismin Morgan teki luovan työn ja Haihatus hoiteli tällä kertaa ne "asialliset" asiat. Kun Gummerus vielä saatiin painamaan, niin kirjahan siitä sitten syntyi. Voin luvata s e   o n  h y v ä! Haihatus ei mitä tahansa jukaisisikaan, taiteelliseen panokseen satsataan aina. Erityisboonuksena Morganin kirjassa ovat taiteilijan omat anfangikirjaimet, jotka pysäyttävät katsomaan tarkemmin ja siten syventymään sanoihinkin paremmin. Paras mahdollinen lahja kaikille isille!

Julkistamistilaisuus on Sysmän kirjakaupassa 16.11. klo 14, mutta kirjaa voi ostaa ainakin tilaten jo ennen sitäkin. Kirjavälitykseen opuksia on jo lähtenyt ja ainakin nettikirjakaupoissa se on jo tilattavissa. Suoraan kustantajalta sitä voi myös tilata, tarkemmat tiedot löytyvät täältä.