1241373425_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Timo Tolonen ripustaa

Kuten kollega omassa blogissaan sanoo, Vappu on eräänlainen vedenjakaja kesänäyttelyn järjestäjälle. Aiemminkin kesää kyllä tehdään, mutta vapun jälkeen näyttely on tosissaan ruvettava rakentumaan. Näin on täällä ainakin jo tapahtunut, arvattavasti myös Mäntässä.

Mauri, Morgan (&Päivi), Otto (&Miia) ja Vesku ripustivat eilen. Otto "mäntykujalle", Mauri ja Morgan vinttiin ja Vesku toi työnsä myöhempää ripustusta varten. Osa Veskun töistä menee kylälle, osa pihaan ja osa vintille.

Tänään pörhälsi Tolosen Timo Iisalmesta asti ja ripusti maalauksensa alakerran "käytävään". Tuntuu aina jotenkin valmiilta, kun käytävä ripustuu, mutta sitähän ei vielä totta vie ole, vaikka hyvässä alussa ollaankin. Ensi viikolla tulevat ainakin Seppo, Maria ja Ylermi.

Aino tulee matkansa jälkeen, Outi parin viikon sisään, Veli ja Irja heti Jyväskylän näyttelyn jälkeen, Virpikin varmaan ihan heti kohta, kunhan toipuu omasta Patagoniastaan. Turakka Purhoset ovat jo aloitelleet ja jatkavat kohta -lisäsivät vaan tässä välillä perhettään; Taisto tuli vappuna, onnea siis koko perheelle!

Nii, ja minä ittekin tein jo omaani pihalle ja Raimollakin on jo teos tuloillaan. Että kyllä tämä tästä, vaikka välillä hirvittääkin tässä vaiheessa.