1879414.jpg
Ellinoora sihteerinä

Haihatuksen Hengen hallitus kokoontui tiistaina. Kokouksista pidettiin kesän ajan "lomaa", muutoin on tavattu Haihatuksen ison pöydän ympärillä joka toinen kuukausi. Tässä kokouksessa lähinnä päivitettiin yhdistyksen ja toiminnan tilanne, niitä niin sanottuja laatutöitä on välillä hyvä tehdä, että pysyvät paperit ja suunnitelmat ojennuksessa.

Jäsen Ellinooralla ovat tuoreesti kulttuurituotanto-asiat hanskassa, joten onneksi hän tällä kertaa pyöritteli sihteerinkynää, pöytäkirjakin oli heti kokouksen jälkeen tarkistusta vaille valmis. Muistin myös käyttää tilaisuutta hyväkseni ja pyytää taas opastusta tietokone-ongelmiini. Kuvien ja tekstinkäsittelyssä kun tuppaa olemaan välillä ongelmia. Ellinoora opastaa kerrassaan kärsivällisesti aina täällä käydessään, uudestaan ja uudestaan samoja asioita. Ja kas -vähän kerrassaan minä opin!

Muistuttivat kokouksessa jäsentiedotteen lähettämisestä. Kohta onkin kiintoisaa tiedotettavaa! Jäsenet, malttakaa vielä pari viikkoa!
Kesän aikana oli jäsenlistamme karttunut listalla nimiä, mutta lisää mahtuu kyllä , eli jos kannatusjäsenyys kiinnostaa; ilmoita nimesi ja yhteystietosi keinolla millä hyvänsä; henki@haihatus.net, 040 5161703, Haihatuksen Henki ry, Jousitie 70, 19650 Joutsa.