644883.jpg

Näyttelyn yhteydessä olevaan laiturikatostyöpaja-kompleksiin tuli tänä kesänä tietysti Unelmatehdas. Syntyi kuin itsestään näiden unelmateosten kautta ja linkkaamaan Minusta tulee isona näytelmään, jossa unelmia ruoditaan ja keihäs lentää.

Pajan hyllystä voi valita itselleen sopivan leppäkeihään (=pajukepin), koristella sen mieleisekseen ja kirjoittaa siihen toiveensa tai unelmansa. Kun unelmaa on lennätetty pellolla, se jätetään pellolle pystyyn osaksi yhteistä unelmateosta. Hyvin näyttää tämäkin paja kiinnostavan ihmisiä, vaikkei näillä unelmakeihäillä kovin isoja urheilullisia saavutuksia oletettakaan suoritettavan. Mutta unelmat saattavat toteutua, kun ne tuo julki edes itselleen.

Tänä iltana vietti Teatterikoneen porukkakin "teatteriväen virkistyspäiviä" kesken harjoituksen. Keihästä syntyi varsin luovasti ja unelmat sinkosivat. Ryhmäytymistä edistääkseen ohjaaja-Annu ehdotti unelmien paljastamista ryhmälle. Kysymykseen:  entä jos ei halua? Annu vastasi että joko kerrot tai sitten itket ja kerrot!
Taitaa olla Annulla ryhmä hallussa!.