1572041.jpg

Tänään pistäydyimme pääkaupungissa Kivinokan taiteilijaryhmän suunnittelupalaverissa. Kivinokka on helsinkiläisten virkistäytymisalue Herttoniemessä. Kiikun kaakun on kuulemma tietysti se, että kaavoitetaanko tämä kaupungin keskustan kupeessa ja  merenrannalla oleva alue  asunnoiksi. Nyt siellä on siirtolapuutarha-tyylisiä pikkumökkejä, onnekkaita ovat ne kaupunkilaiset jotka ovat onnistuneet vuokraamaan mökkinsä niin läheltä kaupunkia. Siellähän pistäytyy vaikka ruokatunnilla! Omintakeisuutensa vuoksi olisi erinomaisen suotavaa että tällainen paikka säilyisi.

Alue on mukavan luonnonmukainen, ei liian puistomainen. Kuudetta kertaa järjestettävä ympäristötaiteen näyttely keskittyy tällä kertaa luontopolun ympäristöön upeaan kuusikkoon. Sitä kiersimme tänään yhdessä ja suunnittelimme teosten paikkoja. Näyttely pystytetään kesäkuussa, joten Haihatuksen avaamisen jälkeen ehdin vielä paremmin paneutumaan asiaan, mutta suunnitelmia on -ja paikkakin nyt katsottu.

Ja ettei ihan vaan kaupungin hyväksi mennyt tämä päivä saimme samalla Minna Pyykön teokset kyytiin Joutsaan tuotavaksi.  Minna on ollut kivinokkalainen jo vuosia, samoin kuin haihatuslainen. Itse olen Kivinokka-ryhmässä ensi kertaa mukana.