266121.jpg

Eilen tuli painosta Menevän miehen mallin toinen painos. Taas olisi maailmalle levitettäväksi terveellistä ja iloista laihduttamisen sanomaa.

Olemme varsin tyytyväisiä, että olemme saaneet niin paljon sille hyvää huomiota, se kun edesauttaa kovasti myyntiäkin. Ja tottamooses kohottaa mieltäkin! Kehuttu on sen verran, että alkaa syyhyttämään uuden kirjan tekeminen. Ei kylläkään sitä kovasti kysyttyä menevän miehen jatko-osaa "kuinka sain kiloni takaisin"

Kirjakauppojen hyllyillä menevää miestä on jo jotensakin hyvin saatavilla, Suomalaista ja Akateemista myöten. Työtä se toki on teettänyt, syynä ilmeisesti tuntematon tekijä ja pieni kustantaja.

Kirjastoihinkin sitä on tilattu ihan ympäri maan. Netistä olemme haeskelleet, missä kaikissa sitä on ja kiva on huomata että jossain sitä ihan jonotetaan. Helsingin kirjastot vaan eivät ole vielä raatsineet tilata. Helsingin kaupungin kirjastohan saikin tänä vuonna sen Noormarkku-palkinnon, jonka Kirjakilta myöntää vuosittain vähiten rahaa kirjaostoihin per asukas käyttäneelle kirjastolle.

Köyhiä siis! toivottavasti kuitenkin vaan hitaita! Mutta ei hätää, ei Menevän miehen malli vanhene, voivat tilata sen ensi vuoden budjetistaankin. Vaikka sitten kolmannesta painoksesta.