580285.jpg
Sauli Sormunen rakentaa Pääkallon metsästäjää

Täällä alkaa näyttää taidenäyttelyltä!
Toissailtana  toi Sormusen Sauli työnsä Hankasalmelta ja tänään tupsahtivat yhtaikaa Suomäen Pekka Korpilahdelta ja Viikilän Eino Kuhmoisista.

Pekan ja Einon työt ovat ihan uunituoreita, lähes lämpimiä vielä. Pekka Suomäki on vakituisia haihatustaiteilijoita jo useamman vuoden takaa. Emmekä me hänen taiteensa ystävät pety tälläkään kertaa, ihan taattua tavaraa tuli taas. Viikilän Eino on myös monelle tuttu ammattitaiteilija, jonka viimeinkin saimme mukaan Haihatukseen.

Uusi tuttavuus Sauli Sormunen on varsinainen löytö. Todella taidokkaita ja hyvällä esteettisellä otteella tehtyjä, suuria mutta siroja teoksia tuli huoneen täydeltä. Eivätkä ne ole taineet kovin paljon näyttelyitä kiertää. Sauli on niitä taiteilijoita, jotka elääkseen tekevät ihan muita hommia, mutta jota ei kuitenkaan ihan pelkäksi sunnuntaimaalariksi voi sanoa.

Miika Tammistokin tuli illalla Jyväskylästä bussilla mallinuken sääret kainalossaan pystyttämään omia töitään. Muuta materiaalia; tynnyreitä ja rimaa olimme  varanneet jo paikalle valmiiksi.

Raimo taitaa saada myös jotain valmiiksi, tuntuu olevan tällä hetkellä ihan tekemisen pakko.

Ja minä kävelin  ruohonleikkurin kanssa  talvetörröttäjiä kumoon pellolla.

Joo joo, pellolla! ruohonleikkurilla!