Uuden pakettiauton haikailuihimme riensi apuun Ylen iloinen auto-ohjelma Puskuri. Ensin toimittaja kyseli  tarpeitamme ja etsi sopivia vaihtoehtoja, joista toi kuvaajan kanssa tänään näytille ja koeajoon parhaimmaksi katsomansa.

Auto oli ensin teatraalisesti piilossa punaisen kankaan alla, kuten kuulemma näissä ohjelmissa on tapana. Täytyy myöntää ettei ole tullut katsottua tätä kun ei mitään muutakaan autoiluun liittyvää ohjelmaa. Uuden auton suhteen isoimmat omat odotukseni taitavat olla kuljetustilavuuden lisäksi ne tästä nykyisestä puuttuvat lämmitys ja radio. Värilläkään ei ole niin väliä, kun se kuitenkin on tarkoitus maalata edeltäjänsä tapaan rätväkän väriseksi.

Tässä tarjolle tuodussa pakussa oli kyllä kiva BIG-alkuinen rekkarikin, mutta muuten siinä oli kyllä luultavasti hiukan liian pieni kuljetustila. Koeajolla aloin itse kyllä olla sille jo myyty, olihan se lämmin ja siinä oli radio. Mukavahan siinä oli istua ja kuskikin oli ajo-ominaisuuksiin ihan tyytyväinen. Mutta kun se teosten kuljettaminen vaatii sitä tilaa, niin jäämme kuitenkin vielä miettimään. Tämän saisimme kyllä valmiiksi tingittyyn hintaan Hyrylästä, muttamutta. Toimittaja kertoi myös muista katsastamistaan vaihtoehdoista, jotka saattaisivat meitä kiinnostaa, eli puntaroitsemme, kompromisseihin saatamme väkisinkin joutua tyytymään, kun kaikkea ei voi saada.

Puskurin ohjelmat alkavat maaliskuussa. Saattaa olla että asettaudun katsomaan ainakin yhden ohjelman.