1305191911_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kalle Turakka Purhonen sihtailee suuntia Paikalla 2011

Eilisen lähes helteisen päivän oli haihatuspellolla miehiä "toukotöissään", kun Väänäsen Vesku tuli Raimon kanssa valmistelemaan ison pöntön pystytystä näyttelytilaksi pellolle. Sementtimylly siellä pyöri ja jostain "kakun tekemisestä" puhuivat.

Iltanuotion aikaan saapui Turakka Purhosen Kalle suoraan Porista, Poriginal galleriassa olleen Neljä taikuria näyttelyn purusta. Nuotion ääressä raportoimme kuulumiset ja pistimme maailmaa taas piirun paremmaksi, mutta heti aamupuuron jälkeen Kalle ripusti oman osuutensa paikalleen ja lähti kotia kohti.

Paikalle -näyttelyn ripustussuunnitelma on ollut valmiina jo alkutalvesta lähtien, mutta yleensä aina se tarkentuu vielä tehdessä. Niin nytkin. Alakerran huoneissa näytti kolmen taiteilijan jäliltä jo hyvältä, mutta tulevien töiden natsaaminen niiden seuraksi tuntui ahdistavan tukkoistavalta. Siispä rukkasimme hiukan suunnitelmaa loksahtamaan kohilleen.

Huomenna alkaa suuri joukkokohtaus, eli lähes kaikki loput taiteilijat tulevat kolmen päivän sisällä ripustamaan osuutensa.

Julisteet, esitteet ja paidat on tilattu ja kohta aletaan levittämään jo avajaiskutsua.  

Jos/kun kuitenkin sählään joitakin kutsuja lähtemättömiksi, niin merkitkääpä jo kalenteriinne: Haihatus 2011 Paikalla avajaiset ovat lauantaina 11.6. klo 15. alkaen. Ja kaikki saa tulla!