Mälkiän Pasi kävi tänään ripustamassa omansa vintille. 

Vaikka näyttelyn viimeisiä teoksia ripustettaessa onkin tyydyttävä tilaan joka on jäljellä, voidaan silloin myös täydentää jo valmistunutta osuutta täyttämällä "tyhjiöt". Viimeiset ovat ikäänkuin pisteitä iin päälle. Nytkin löytyi mainiot tilat parille teokselle alakerrasta ja pihalta Pasin teoksilleen varaaman  vintin "nuhjuisen nurkan lisäksi".  

Freia ja Gabriel ovat viime päivinä haikeina tyhjennelleet OssiBussiin kertynyttä omaisuuttaan laatikoihin ja pusseihin viedäkseen ne ... noh, jonnekin, minne nyt sitten toistaiseksi asettuvatkaan. Tänään bussi päräytettiin vielä kerran käyntiin ja siirrettin ruusupuskien läpi puutarhanurmikolle BerttaJurtan vierelle kesän viettoon. Ossi ja Bertta ovat osana kesänäyttelyä jo itsessään, lisäksi toiseen tulee ääntä ja toiseen kuvaa.

Kun nyt sattui olemaan paikalla yhtä aikaa riittävästi voimamiehiä ja -naisia, saimme viimeinkin kannettua sen yhden vanhan kelohongan vintiltä pellolle. Raimolla on sille omat suunnitelmansa. Ja minä puolestani  löysin teokseeni tarvitsemani kahdeksan tennispalloa ihan omista nurkista, ei tarttenut lähteä urheiluliikkeeseen niiden takia.

Koreografia alkaa valmistumaan, kohta on tanssin aika.