Näyttelyiden pystytykset ja purkamiset ovat henkisen luovan työn lisäksi hyvinkin fyysistä kuntoilua. Sen sai taas kroppa muistaa purkaessamme Iisalmen Ihatsu Artin. Kantamista, työntämistä, nostamista ja kiipeilyä, tässä tapauksessa jopa katolle kiipeämistä ja suolla rämpimistä. Kropparääkistä siirryimme apuraha-anomusten henkisempään aivovoimisteluun. Onpas tämä taidekulttuurinen työ monipuolista ruumiin ja hengen kunnossapitoa!

Eilen olimme YLEssä koko päivän Kulttuurikuntofoorumissa, johon oli kutsuttu kaikki kumppanit. Päivä oli hyvinkin antoisa, olihan siellä paljon innostunutta kulttuuriväkeä. Aamupäivän saimme tietoa erilaisista kulttuurikunnon kohentamiskeinoista ja iltapäivän puolella etenimme työpajojen kautta visioimaan tulevia. Puhetta piisasi ja verkostoja versosi. Mukavan innostava päivä, toivottavasti sille seuraa vielä jatkoa.

Yleensä suhtaudun kyynisesti kaikkiin hankkeisiin, ne kun liian usein ovat vain hetkellisiä yhtä tyhjän pyräyksiä. Kulttuurikunto taitaa olla niitä, joista jotain jää käteenkin.

Ai niin...hanke-sanalle siellä yököteltiin ja toivottiin löydettäväksi parempi, joten miettikää sitä ja ehdotelkaa!