2020966.jpg
 Timo Tolosen työhuoneella Iisalmessa

Reissumme oli erittäin antoisa. Ideoita suorastaan pulppusi ja hauskaa oli.
Yhteistä perfomanssiakin virisi. Jälkeenpäin en enää muista kuka ehdotti ja mitä, mutta hienoa lopputulosta siinä kuitenkin autossa, kuppilassa ja mökin pihassa syysyönä grillin ympärillä istuissamme ajatuksia heitellessämme syntyi. Tuskin maltan odottaa ensi kesää!

Taiteilijoiden on varmaan helpompi nyt suunnitella taidettaan paikkoihin, kun ovat ne itse käyneet kokemassa. Kuratointipuoltakin taitaa helpottaa kun on enempi silmiä ja  mielipiteitä työtä helpottamassa. Yksi uusi taiteilijakin tarttui Iisalmesta. Ihan siinä majapaikkamme vieressä Runnin vanhalla asemalla asuva ja työskentelevä taiteilija Timo Tolonen esitteli meille maalauksiaan ja lupautui mukaan ensi kesän näyttelyyn

Sydäntalven jälkeen taitaa olla suuntana seuraava kohde, ainakin Etelä-Karjalan Taidemuseon Vihreä makasiini on käytävä katsomassa porukalla. Siellä oli aika haasteellinen, mutta mielenkiintoinen asfalttilattia. Keravan vakilan puutarha tuntuu myös kiehtovan taiteen ympäristönä ja Tampereen työväenmuseo Werstaalla on myös käytävä porukalla, kunhan ensin viilaamme teknologisaiheisen näyttelyn taiteilijalistan valmiiksi.