1243799802_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

YLE ja Pohvinrinteen poikien tiritiriteijaa.

Huh hellettä ja hoppua.

Viikon päästä näyttely on ollut jo kaksi päivää auki ja avajaiset juhlittu. Paljon on kuitenkin tekemistä vielä. Huomenna aloittaa kesätyttö Katariina, joten käsiä tulee onneksi lisää.

Viikolla marssitimme koko Pohvinrinteen koulun parisataa henkilöä reilun kilometrin matkan Joutsan keskustan pellolle. Marssin tarkoituksena oli siirtää koululaisten tekemät linnunpelättimet pellolle kesälaitumelle koululaisten kesäloman alkajaisiksi. Teemme kunnan kanssa yhteistyössä pellolle kesäksi taidetyöpajan, jossa kuka tahansa voi rakentaa taideteoksiaan esille yhteiseen näyttelyyn. Koululaisten pelätit jäivät sinne siemeniksi ja innoittajiksi. Hieno tilaisuus tuosta kesäkirmauksesta kehkeytyikin!

Omat teokseni sain viikonvaihteessa valmiiksi, Raimolta jäi yksi vielä hiukan kesken. Muitakin viime hetken ripustajia on liikehtinyt täällä lähes päivittäin. Virpi Lehto on viettänyt pari iltaa tiiviisti puutarhassa tennissukkiensa kanssa ja tulee vielä huomenna. Suurosen Topi tulee keskiviikkona ja Kauton Jaana joskus tiistain ja torstain välisenä aikana. Markkasen Outia odotamme vielä jonain päivänä ennen avajaisia ja Turakathan lupasivat lupasivat tulla avajaisaamuna viimeistelemään työnsä. Lunabban Heidiltä odotamme postia huomenna ja tiistaina viimeistään pitäisi tulla postissa Granönkin video.

Sitten kun vaan saisimme vielä tekniikat toimimaan.

Keskiviikkona on tulossa jo yleisöä ennakkonäyttelyyn, joten siinäpä pieniä paineita valmistautumiseen. Teosluetteloa aloittelin tänään ja tiedottaminenkin pitäisi pistää aluilleen.

Haihatuksen Seutu on lähtenyt leviämään, iso kiitos siitä kuuluu talkooavulle joka kulttuurin kentällä toimii yllättävän hyvin!

Haihatuksen Seutu on nyt myös näköislehtenä Haihatuksen kotisivuilla, joten jos et ole vielä saanut paperiversiota, etkä malta sitä enää odottaa, niin täältä voit kurkistaa lehteä jo ennakkoon.