1243234825_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kallella on maailmat käsissään, mitä jäi Pauliinalle?

Turakka Purhoset viettivät viikonlopun täällä ripustaen installaatiotaan selostamotorniin. Työ aloitettiin jo huhtikuussa, jolloin nuorempi taiteilijasukupolvi maalasi tornin seiniin oman maailmankuvansa ja nyt sinne ripustettiin kolmenkymmenen aikuisemman taiteilijan versioita.

Vähän jäi homma vieläkin kesken, vaikka Kalle ja Pauliina viettivätkin tornissa kaksi uutteraa pitkää päivää. Mahtava installaatio siitä nousee, maailmankuvat tuntuvat solisevan kokonaisuudeksi, jossa riittää kosolti katsottavaa. Melkein valmis, muutama työ puuttuu vielä ja jotkut jäivät ripustamatta, kun aika yksinkertaisesti loppui kesken. Lupasivat tulla ajoissa avajaispäivänä viilaamaan sen valmiiksi.

Pirtola poikkesi eilen kaverinsa kanssa katsastamassa keskeneräisen näyttelymme kameransa läpi ja jatkoi matkaansa illansuussa vielä Morganismiin. Miehet kyselivät karhu- tai muita perinteisiä suomalaisia puunveistäjiä Mäntyharjun näyttelyynsä, mutta emmepä osanneet asiassa tällä kertaa olla avuksi.

Illalla kävimme vielä kunnolla katsastamassa Heidin Catwalkin kävelytien varressa, oli se hieno! Ja näkyi jopa Pertunmaantielle asti, joten autolla ohi pörhööttävätkin sen saattaavat huomata.

Tänään on vuorossa taas paperisempia hommia kun Haihatuksen Henki ry kokoustaa kevätkokouksensa illalla. Ei silti, Hengessä on niin kivaa porukkaa, että paperikin maistuu paremmalta!