697783.jpg

Nonnii. Enskarilupiinit on jaettu.

Teatterikoneen Minusta tulee isona on saanut kantaesityksensä ja upeesti meni! Näyttelijät osasivat hommansa ihan joka ikinen.

Yleisöä olisi kieltämättä mahtunut katokseen paljon enemmänkin, mutta jostain kumman syystä suomalainen kesäkansa pelkää vettä. Paikalle uskaltautuneet kuitenkin selvästi nauttivat esityksestä ja olivat yllättyneitäkin sen korkeasta tasosta. Ja ihan syystä!

Tänään siis jatketaan; toivottavasti areena täyttyy! Ja huomio! katsomon päällä on katto ja pöllipenkkeihin on lisävarusteena lämpöinen pehmuste. Ainakaan tähän mennessä paikalla ole tavattu edes hyttysiä, joten jokainen syy olla tulematta on tekosyy!

Näyttelijäkaarti ynnä muu henkilökunta kuitenkin juhli eilen illalla savusaunan merkeissä yhtä toteutunutta unelmaansa. Saunan jälkeen siirryttiin teatterilaisille väliaikaisesti ja väkivallattomasti vallattuun omakotitaloon jatkamaan esityksen puimista ja onnistumisen juhlintaa. Nuoremmat jäivät sinne vielä iloitsemaan kun vanhempi lavastusosasto lähti kotiin nukkumaan.

 ...ja jotenkin minusta tuntuu, että se oli vasta alkua.   Juhlinnalle ja menestyksekkäälle teatterikesälle.