2082826.jpg

Eilen sivukonttorilla pistäytyessämme otimme vinkistä vaarin ja poikkesimme
Galleria Harmoniassa. Esillä oli paljon pieniä valokuvia; kolmisensataa työtä yhdeksältäkymmeneltä taiteilijalta oli saatu esiin Harmonian tiloihin.

Näyttely oli vielä niin tuore, että numerolappuja vasta aseteltiin seinille. Sehän se on se vihoviimeinen näyttelyripustajan homma, mikä yleensä aiheuttaa paniikin ja yötöitä tai saattaa jäädä jopa huonosti hutastuksi.  Taiteilijoiden rustaamat ilmoittautumislaput oli täällä jätetty onneksi esiin, niistä näki hyvin kuka ja mitä. Itse ajattelin että noinkin voisi toimia ihan tarkoituksellisestikin joskus, ehkä se ei kuitenkaan ole hyvän näköistä näin pienten töiden ollessa kyseessä. En kuitenkaan siitä kritisoi, sillä näyttelyn ripustus ja kokonaisuus olivat oivalliset ja tuokin pieni viivästys oli siis jo korjaantumassa.

Kuvia oli niin paljon etten ruvennut niiden takia edes tarkempia prillejäni kassinpohjilta kaivamaan, vaan tyydyin kokonaisuuden ihailuun ja vain sattumanvaraiseen tarkempaan katsomiseen. Tämä on niitä näyttelyitä, joissa näkemistä riittäisi useampaankin katsomiskertaan.