271799.jpg
maalla tapahtuu, vaikka sitten pimeessä. kuva Morganismin syksyisestä väitöstilaisuudesta.

Ihan pimeetä on eikä telkkaristakaan tule mitään. Niiden iänikuisten edimööffien ja tsimkärrien tilalle on meillä onneksi Kino. Emmepä tuota ole kyllä viime aikoina ehtineet-viitsineet elokuviinkaan mennä. Paitsi viime viikolla kun Kinossa oli dokkari-ilta. Näimme Kiti Luostarisen Se oikea -dokumentin. Leffa sinänsä ei juuri sytyttänyt, taisi olla liiankin lämpösenhellä, mutta Kitin ja puolisonsa Toni Edelmannin jutustelut ennen ja jälkeen leffan olivat ihan mielenkiintoista kuultavaa sekä dokumentin tekemisestä että siitä musiikkipuolesta. Väkeä aihe kiinnosti siinä määrin, että Kino-Emppumme lupasi järjestää kevätpuolella isommankin dokkaritapahtuman.

Eilen oli kirjastossa runoraati. Seitsemän paikallista runoilijaa oli uskaltautunut ihan livenä nelihenkisen raadin ruodittavaksi. Yleisöäkin tuli tapahtumaan yllättävän paljon, vaikka kuulemma kirkossa oli samaan aikaan joku kiinnostava konsertti.

Huomenna olisi puolestaan hulvatonta menoa tiedossa kulturellissa Shellin kuppilassamme, kun Werner Bros tulee esiintymään. Se Show on kyllä tullut jo nähtyä muutamaankin kertaan, vaan voiko siihen hikiseen äijäenergiaan koskaan väsyä?