1581246.jpg
Rune ja Jaana tutustuvat uunituoreeseen haihatusmanuaaliin

Eilen kunhan olimme ensin vastaanottaneet Kiitolinjan Seinäjoelta kiidättämän esitelähetyksen, poikkesimme Jyväskylän taidemuseolla yhteistyöpalaverissa taiteilijoiden Jaana Kautto ja Rune Snellman kanssa. Siellähän taiteilijat huhkivatkin uutterasti yläkerran yleisövessassa. Sovimme ohjelmallisemmat treffit vessan ovelle lauantai-iltaan klo 19. Sinne saa ja kannattaa tulla muidenkin aiomme nimittäin muun muassa vetää vessan!!!

Viemme Yläkaupungin yöhön ja Taidemuseolle intiimin Tee se itse -gallerian, läpileikkauksen maalaismiehen omaperäisestä taiteesta. Treffaamme samalla myös Runea ja Jaanaa WC kukkii performanssin äärellä.

Sitä ennen on kuitenkin museon alakerrassa kolmetuntinen Tee se itse - ammattilainen -keskustelutilaisuus, jonka puhetta johtaa Haihatus klo 16.30-17.30. Tai ainakin katsoo vähän päälle ja pikemminkin rajoittaa tarpeen mukaan, sillä puheesta tuskin tulee olemaan puutetta kun aihe on tuollainen ja keskustelijoina ovat läänintaiteilija Hannu Castrén, kuvataiteilijat Samuli Heimonen, Kaisa Lipponen ja Stefan Nyström. Yleisön toivotaan saavan suunvuoron myös. Aihe on Haihatusta kutkuttava,  joten menemme kovin mielellämme puhetta "johtamaan".

Tavataan siis huomenna Yläkaupungin yössä Taidemuseon alakerrassa klo 16.30 ja kolmannen kerroksen vessan ovella klo 19.00!