Paikalla -kesänäyttely päättyi virallisesti viime sunnuntaina, mutta otimme vielä maanantaina koululaisia vastaan ja tiistaina kävi reipas ukkoryhmä viimevuotisesta yhteistyölaitoksestamme Keravan Vankilasta. Sen jälkeen ovat taiteilijat tyhjentäneet tilat jo kaikuvan tyhjiksi, tässä vielä muistoksi muutamia tunnelmia:

Näkymä sisältä, ihan edessä näkyy osin Ilkka Virtasen pari puuveistosta, seuraavassa huoneessa huoneessa istuu Liisa Hietasen "6v" ja samassa tilassa kaksi Kalle Turakka Purhosen teosta: lattialla "Shimpukka" ja roikkumassa "Pingviinin Siipi". Takaseinällä Pekka Suomäen "Suomalainen voittaa aina"

 

Freian ja Gabrieli OssiBussi on siirretty haihatusparkkiin talvehtimaan ja BerttaJurtta lähti eilen Kajaaniin. Haihatuksen nurmikolla on nyt tuossa kohtaa kaksi kummallista jälkeä, toinen Ossin oloinen ja toinen Bertan pyöreä.

 

Vaahteran alla käytiin kesän aikan monia mielenkiintoisia keskusteluja. Verkostoja ja visioita syntyi myös toiminnan kehittämiseksi Haihatuksen kesällä tehdyn kiinteistökaupan myötä laajeneviin tiloihin.

 

Ja nyt on aika siirtyä violetin talon pihasta keltaisen talon kimppuun.  Fantasia -hankesuunnitelma etenee ja tulevia talkoita suunnitellaan.

Talkoita tulee olemaan silloin tällöin, ensimmäiset noin kuukauden kuluttua. Hommaa on monenlaista, kahvinkeitosta ja roinan raivaamisesta aina vaativimpiin rakennushommiin asti. Lupaamme työtä hauskassa seurassa, sapuskaa ja yösijan ja tarkempia päiviä lähiaikoina. Ensimmäisissä talkoissa tulemme keskittymään purkamiseen.

Toivotammekin kaikki kiinnostuneet tervetulleeksi mukaan luomaan Koiravuoren tontilla olevasta rumasta talosta taideteosta.