ruutu Mauri Korhosen sarjakuvasta 'Kuinka minusta tuli minä' (Haihatuksen Seutu nro1)

Haihatuksella on autohuolia, sehän ei ole mitään uutta, uutta olisi se, ettei autoista olisi huolta. Pikkuauto on pois pelistä kokonaan ainakin toistaiseksi - ja nyt jos joku ihmettelee että pitääkö olla kaksi autoa, niin vastaan että kaksi vanhaa halpaa ropposta suo mahdollisuuden että toinen niistä olisi ajokuntoinen. Tosin sekään ei aina toteudu. Luojan kiitos Haihatuspaku sentään toimii tällä hetkellä moitteettomasti.

Haihatuksen Henki kokoontui tänään, ensin hallitus ja sitten yhdistys. Toimintasuunnitelma ja talousarvio hyväksyttiin ja niiltä pakein pitänee siirtyä ens viikolla apurahahakemusten kimppuun. Kulttuurirahaston ja opetusministeriön haut ovat tässä kuussa ja vakaa pyrkimys on saada hakemukset valmiiksi ajoissa tällä kertaa, tai siis ainahan ne ajoissa ovat, mutta ettei jäisi siihen iänikuiseen viimeiseen postileimaan.

Hallituksen jäseniksi ensi vuodelle valittiin Pekka Suomäki, Marja Mattlar, Nina Kuikka, Outi Markkanen, Raimo Auvinen sekä varalle Merja Metsänen ja Ellinoora Auvinen. Kesänäyttelyn aikuisten pääsymaksua päätettiin korottaa seitsemästä eurosta kahdeksaan, siten että opiskelijoiden ja eläkeläisten hinnaksi jää se seitsemän euroa ja lastenlippu on edelleen kaksi euroa. Yhdistyksen jäsenmaksu päätettiin pitää ennallaan 20€/henkilö ja 50€/yhteisö.

Kokoukset sujuivat tavanmukaisen hyvässä hengessä iloisen kahvipöydän ympärillä.

Kannattaa siis tulla mukaan Henkeen! Kannattaisi ainakin kannattaa, vaikkei kokouspöydän ääreen ehtisi tai tahtoisikaan. Kehottaa kannatusyhdistyksen kahvinkeittäjä ja örvelönpaistaja.