Haihatus hakee nyt remonttiprojektiinsa taidemyönteistä rakennusalan ammattilaista. Remonttirahoitukselle saimme tällä viikolla vihreää valoa, Elyltä oltiin sitä mieltä että remonttifantasiamme on ihan rahoituskelpoinen, joten ei kun hanketta kehiin! 

Hankehakemus pitäisi saada sisään mieluusti jo syyskuun alussa ja sehän onnistunee. Hakemukseen vaaditaan ammattilaisen; rakennusmestarin, -insinöörin tai arkkitehdin tekemät piirustukset ja kustannusarvio. Se tässä nyt vähän vielä haastaa, mutta sellainen henkilö on nyt Haihatuksen hakusessa. Jos siis olet etsimämme taidemyönteinen rakennusalan ammattilainen, joka pystyisit tekemään hakemukseemme vaadittavat dokumentit, niin ota ihmeessä yhteyttä!  Sen verran projektimme vaatii joustavaa talkoohenkeä, että yleishyödylliseltä, voittoa tavoittelemattomalta kulttuuriyhdistykseltämme palkanmaksu onnistuu vasta rahoituksen myöntämisen jälkeen.

Projekti on kuitenkin hauska ja taatusti mielenkiintoinen. Haihatus aikoo luoda taideteoksen, eli  Koiravuoren kiinteistön piharakennuksesta nähtävyyden sisältä ja ulkoa. Talo on hirsirakennus, kooltaan 170m2 lämmintä tilaa ja kylmät kellari ja vintti. Toiminnallinen sisältö remontin jälkeen tulee olemaan taidetta ja muuta elähdyttävää; näyttelyitä, koulutusta, esittävää taidetta ja vaikka mitä. Aiemmin kutsuimme taloa sen edellisten asujamiston elämäntavan mukaisesti Humppilaksi, mutta nyt on suunnitteilla jotain ihan muuta, vaikkapa Villa Fantasia. 

Ota siis yhteyttä jos olet Haihatuksen hakema henkilö tai tiedät sellaisen. Puh 040 5161703, haihatus(ät)haihatus.net, www.haihatus.net.