643175.jpg
Teatterikoneen Minusta tulee isona -näyttelijät harjoitustensa loppuringissä 7.6.07. MItkä fiilikset? kyselee Annu.

Taidelaitoksen seuraava haaste on pellon lavastaminen Teatterikoneen näytelmän henkeen sopivaksi. Viikon verran teatterilaiset ovat jo kovin uutteroineet pelkällä tyhjällä pellolla. Roolit ovat hakusessa, eikä varmaan yhtään helpota se aukeus, kun ei ole mitään mihin tarttua ja kiinnittyä.

Tänä aamuna saimme kuitenkin jo pätkän treenikämpän seinää pystyyn. Aamusin kait noita on ruvettava rakentamaan, päivällä kun on päikättävä (=saa päikätä) näyttelyä ja iltaisin pellolla pelmuavat näyttelijät. Viikonloppuisin taitavat viettää päivätkin siellä. No, ei hätiä, suunnitelmat on jo valmiina.

Ensi viikolla tulevat Nuorisoseuran Talkooteatterilaiset katsomon rakennustalkoisiin, joten eiköhän ala pellon nurkkaan muotoutumaan jonkinmoista teatteritilaa ihan sukkelaan.

Tänään kävi kunnanjohtaja seurueineen katsastamassa näyttelyn, paikallislehtikin tempaisi taas lööppiin ja juttukin oli ihan mairitteleva. Heti tuoreeltaan ovat Sisä-Savon Sanomat, Koillis Häme, Keski-Suomen Viikko, Tanotorvi ja Radio Keski-Suomi  jo juttunsa näyttelystä tehneet, -tai siis ainakin käyneet jutunteossa ja huomenna tulee Keskisuomalainenkin. On tuo median osuus tärkeä, mitäpä meidänkään hienosta näyttelystä kukään tietäisi ilman tiedotusvälineitä!