1245873333_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen kävi Jyväskylä-TV tekemässä Joutsan kuntamarkkinointipätkää. Osa kuvattiin nelostien varressa Raimon Savolaismallisen näköisveneen vierellä ja haastatteluja tehtiin myös Haihatuksen pihalla.

Kuten kuvasta näkyy, Näköisvene on tänä kesänä saanut vierelleen lisää istuimia. Raimo on rakentanut Lataus -installaationsa toimimaan silmän ilon lisäksi myös pysäyttämään ohiajavia latautumaan tovin istuimella leväten. Lähistöllä on muutakin taidetta, Vesa Väänäsen Kärpästen herruus -veistos on samalla nurmikentällä. Vesan Kukon nousu ja uho on myös tarkoitus vielä siirtää tien laitaan kunhan saamme siirron operoitua. Kirjaston edessä on Vesan Kryptoteekki -sarja ja siitä olemme jo saaneet kiittävää palautettakin. Heidi Hakkaraisen Catwalk kävelytien varressa on saanut kokea pientä ilkivaltaakin, mutta onneksi ei mitään korjaamatonta -ja kiitettävän monta viikkoa se saikin olla ihan koskematta.

Jyväskylä kutsuu jo Kulttuurin kiertotien taiteilijoita. Ens viikolla ripustamme sekä Wanhan Woimalan että Kirkkopuiston. Tänään kävimme Outin kanssa katsomassa keittiötilaa, johon Outi aikoo ripustaa omansa. Onneksi kävimme; keittiö oli rompetta täynnänsä ja paikkaa hallinnoiva kulttuurituottaja-Kaisa lupasi tehdä kaikkensa jotta se saataisiin raivattua -tuoleista, pöydistä, kylmäkalusteista yms. turhasta, keskellä tilaa seisovaa isoa rekeä myöten.

Kirkkopuistoasiakin eteni, lupapaperit on tänään allekirjoitettu, Lehtipuhallinorkesterille luvattiin soittimia lainaksi, nostoapu on tiedossa ja ynnä muuta sujuvaa. Jyväskylän kaupunkihan osoittautuu oikeastaan aika suopeaksi yhteistyökumppaniksi.