Paljon mukavia ihmisiä kokoontui viime lauantaina juhlimaan Haihatuksen puutarhaan Paikalla kesänäyttelyn avajaisia. Ohjelma oli oikeaa; läänintaiteilijan puhetta, runonlausuntaa, mieskuorolaulua, lintupilliorkesterin soitantaa, maestro kansallisoopperasta ja  kulttuuripalkinnon jakaminen. 

Jotkut vieraista olivat varautuneet omin soittimin joten iltapäivä jatkui näyttelyyn tutustumisen ohessa spontaanin musisoinnin säestyksellä. Kiitos te kaikki musikantit, Suvi ja muut! Päivällä Kahvia ja pullaa ja illemmalla vähän kuohuvampaa, päätteksi vielä iltanuotio. Oli oikein leppoisaa.

Näyttely on siis nyt auki joka päivä elokuun puoleen väliin asti. Myös juhannuksena!

Ja sitten:

Koiravuoren kiinteistö on nyt Haihatuksen Henki ry:n. Puheenjohtajistomme on alkuviikosta palaveerannut talon mukana toistaiseksi tulevan vuokralaisen kanssa tilojen käytöstä jatkossa . Tänään saimme avaimet ja viilailimme vuokrasopimusta sellaiseksi että se mahdollistaisi kolmen yhdistyksen; Haihatuksen, Päiväkeskusyhdistyksen ja Mietteet ry:n toiminnan sopuisasti toistaiseksi samassa kiinteistössä. Vuoden 2013 loppuun mennessä kiinteistö tulee olemaan kokonaan Haihatuksen ja sen kulttuurikumppaneiden käytössä.

Nyt siis suunnittelemaan sisältöjä ja purkamaan pahat hajut pois piharakennuksesta. Vuokralainen tyhjentää tosin ensin omansa pois tieltä, joten maltetaan vielä kuun vaihteeseen.