972043.jpg

Eilen elvytimme hissuksiin toimettomana hiipuneen yhdistyksen henkiin.

Vuosikokous valitsi reippaan ja innokkaan hallituksen toteuttamaan hienoja suunnitelmia Haihatuksen kehittämiseksi. Yhden vuodenkierron jälkeenhän taidelaitos täyttää kymmenen vuotta ja sitä aiomme juhlistaa ihan näyttävästi muuallakin kuin Joutsassa. Eikä sitä tee takapirukaan yksin tai edes kaksin. Onneksi on yhdistys takana ja siinä vielä edes pieni hengen pihinä. Puhkuimme sen siis uuteen roihuun.

Hallituksen jäseniksi intoutui kuusi aktiivista kulttuuritoimijaa, he tuossa kuvassa vasemmalta oikealle ympäri pöydän: kuvataiteilija Outi Markkanen Konnevedeltä, laulaja-lauluntekijä Marja Mattlar Hartolasta, kirjastonjohtaja Nina Kuikka Joutsasta, kuvataiteilija ja kulttuurin monitoimimies Pekka Suomäki Korpilahdelta, kulttuurituottaja Ellinoora Auvinen Jyväskylästä ja haihatusmies Raimo Auvinen Joutsasta.

Haihatuksen kotisivulla on jäseneksi liittymisen mahdollisuus, joten sitä kautta kaikki mukaan iloiseen toimintaan maaseudun taiteiden ja muun kulttuuritoiminnan edistämiseksi tai edes vaan kannatuksen vuoksi.