1239961593_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Eilen olimme kutsutut Jyväskylän Kesän sidosryhmätilaisuuteen Nikolainkulmaan. Juhlasali oli täynnänsäihan joka istuinta myöten, kuulemma kuusikymmentä ihmistä oli ilmoittautunut. No mikäs; hyvät sapuskatkin tarjosivat viineineen ja vieläpä hyvän jazzin säestyksellä (Tessa Virta & co).

Asia oli painotuoreina esitteinä pöydillä ja se myös esiteltiin sanallisesti joka ohjelmakohdaltaan. Hienolta kuulosti! Mistään en haluaisi jäädä paitsi, paitsi että kesällä taidan olla aika sidottu omaan "Haihatuksen kesääni".  Jyväskylän kesäfestariohjelmissa minua kiinnostaisi erityisesti se saksalainen mustan huumorin  nukketeatteri ja meksikolainen Polka Madre -konsertti "jossa energinen punk-polkka sekoittuu päihtyneeseen gypsy trashiin". Kuulostivat ainakin hyvin kiinnostavilta.

Haihatuksen Kulttuurin kiertotien näyttely on samanaikaisesti esillä -ja vielä Kesäfestarin jälkeenkin 2.8. asti.  Avajaisia juhlimme yhdessä Kesän ja taidemuseon Graphica Creativan kanssa katutapahtumana kompassilta alken, kirkkopuistoon ja taidemuseon katuosuudelle päätyen. Kirkkopuistonäyttelystä tulee huikea ja avajaisista unohtumattomat. Lupaan.