1242835749_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Täälläpä tuoksuu tänään tuore painomuste!

Kulttuurin kiertotien sanomalehti Haihatuksen Seutu painettiin tänä aamuna Jyväskylän Aholaidassa Lehtiseppien painossa ja aina yhtä kulttuuriystävällinen yhteistyökumppanimme Joutsan Kuljetuksen Petri toi lehdet isossa kontissa iltapäivällä Joutsaan. 

Vaikka kevään mittaan hyvinkin tutuksi tulleen lehden sisältö osataankin täällä jo ulkoa ja sitä on katseltu näyttöpäätteeltä lähes sokeutumiseen asti, on se nyt kuitenkin kokreettisesti käsissä olevana niin tuore ja uusi. Oikea sanomalehti.

Lehden nimi ei viittaa mihinkään maantieteelliseen seutuun, vaan kulttuuriseen ilmapiiriin ja taiteen henkeen yli rajojen. Kuvataide on ainakin tässä ensimmäisessä numerossa vahvimmin esillä, mutta muutakin taidetta ja tapahtumaa on rajattomuuden nimissä sinne kyllä kirjoitettu ja kuvattu.

Lehti lähtee nyt leviämään ilmaisjakeluna valtakunnan kaikkiin mahdollisiin kolkkiin. Jakelutelineitä sijoitetaan kulttuurilaitoksiin ja muihin otollisiin paikkoihin joista ihmiset voivat lehtensä napata. Mielellään otamme apujakin lehden levittämiseen, kulttuurialalla on onneksi totuttu talkoisiin näissä hommissa.

Jonkun verran alan ihmisiä onkin jo ilmoittanut halukkuutensa yhteistyöhön hyvän asian eteen, joten eiköhän tämä sana tästä leviä.

Jos sinulla on tiedossa paikka minne hienon haihatusdesign-ilmaisjakelutelineen saa viedä, tai jos haluat osallistua lehden levittämiseen, niin ota ihmessä yhteyttä Haihatukseen, www.haihatus.net