Lahden järjestyksessään toiset kirjamessut olivat ja menivät viime viikonloppuna. Sympaattiset pienet messut, joissa oli kolmella lavalla koko kakspäivää jotain ohjelmaa menossa. Keskusteluja, kirjailijaesittelyjä, runonlausuntaakin.  Haihatuskin hyppäsi lavalle kumpanakin päivänä. Lauantaina Julkaisimme Morganin Riimileikin kolmistaan (kustantajahaihatus ja kirjailija-Morgan) keskustellen. Sunnuntaina julkaisimme Naakankakan ja saimme haastattelijaksi J.K.Ihalaisen. Hyvin meni kumpanakin päivänä, kuulemma.

JiiKoo esitti runonlausuntaansa lauantaisessa messuillanvietossa ja sekös kolahtikin kovasti. Kyllä kannattaa olla "lintuna lennossa ennemmin kuin munana kennossa", aina siellä lennossa kokee uutta ja maailma avartuu, niinkuin nyt näilläkin messuilla.

Raimon Galleria oli meillä mukana kiertävänä kulttuurilaitoksena, jossa ihmiset saivat käydä esittämässä kuka mitäkin lausuntaa, laulua tai vaikka vaan itekseen lukemassa ja kuvia kattelemassa. Kaksikin merkittävää kulttuurilaitoskohtaamista saatiin aikaiseksi, kun kulttuurilaitos käväisi Lahden kirjastoauton edustalla esittäytymässä ohjelmistoineen ja kun Suomen kansallisoopperan muusikot Puumalainen ja Pesonen konsertoivat TomTom-Duona kulttuurilaitoksen nurkalla.

Ja kovastihan sitä kiertävää Galleriaa kuvattiinkin, julkkiksilla ja ilman.