759471.jpg

"Minä en rupea enää saarnaamaan! Mutta muista, ei kukaan muu voi toteuttaa sinun unelmiasi, kuin sinä itse! Ei, kyllä minä nyt lähden ennekuin rupean itkemään! Minä sitten niin inhoan näitä jäähyväisiä! Heippatirallaa!" Näissä selostajan sanoissa taitavat kiteytyä Minusta tulee isona näytelmän sanoma kuten myös eilispäivänä Haihatuksessa koetut tunnelmat!

Eilen noin sata ihmistä näki Teatterikoneen tämän kesän viimeisen  kesäteatterinäytöksen Haihatuksen peltoteatterissa. Sitten tyhjeni katsomon lisäksi näyttämö. Huis hais, viuhui Haihatuksen pihoilla ja pelloilla haikean näköistä teatteriväkeä siivoten jälkiään.  Veivät sen ihanan autonrämänkin pois, melkein jäin kaipaamaan sitäkin. Rauhaa ja rakkautta toivon sen levittävän edelleen, vaikka sitten siellä autokaupan takapihalla!

Nyt seisoo pellolla tyhjä katsomo ja näyttämön kulissit. Mitähän tuonne voisi järjestää? Saas nähdä tuleeko ensi vuonna kesäteatteria, vai kehitelläänkö muuta? Sitä taidamme pohtia Teatterikoneenkin kanssa jonain päivänä.

"...mutta kivaa on ollut teidän kaikkien kanssa!"