kuvassa taustalla Vaajakosken Naissaaren Wanha Woimala

 

Tänään on sähköposti ja puhelin soinut.

Olen viestinyt sähköpostitse -ja Raimo puhelimitse- tilitoimiston kanssa erinäisiä hankekiemuroita. Nettipankissa maksoin saamiemme ohjeistusten mukaisesti kaksi hankelaskua.

Olen hommannut Lahden kirjamessuilta Haihatukselle oman osaston ja viestinyt messukumppani-Morganin kanssa ohjelmasta ja aikatauluista.

Wanhan Woimalan Kaisa kyseli sähköpostissaan hanurikonsertin sopimista näyttelymme ajalle. Otimme kahteen taiteilijaan puhelinyhteyden ja pohdimme yhdessä onko konsertti yleensä mahdollinen, eli ovatko teokset sen verran siirreltäviä että konserttiyleisö mahtuu tilaan. Päädyimme hiukan empien olemaan sopuisia ja antamaan luvan konsertoinnille, vaikka emme ihan varmoja kokonaisuudesta vielä olekaan. Samalla soittamisella saimme kuulla hykerryttäviä Kulttuurin kiertotien teossuunnitelmista Tampereelle, Jyväskylään ja Joutsaan.

Kymmenen kirjan tilaus tuli sähköpostitse, Raimo pakkasi ja postitti, minä kirjoitin laskun mukaan. Valitettavasti kirjoja ei voi postittaa sähköpostitse, vaan ne on roudattava Siwan kassalla olevaan postiin ja maksettava maltaita postituksesta.

Keväällä ilmestyvän lehden toimittaminen jumittui viikonvaihteessa, joten pyysin apuja päätoimittaja-taittajalta -ja sitä sainkin; sähköpostissa tuli tänään suuntaa antavia ajatuksia ja kannustusta.

Sähköposti on kilissyt myös taiteilijoiden lähettämistä valokuvista, joita olen pyytänyt lähettämään Woimalan esitettä ja Haihatuslehteä varten.

Kiertuetaiteilija-Mauri oli eilen yömyöhään kirjoittanut meille pitkän sähköpostiviestin, missä kertoi kiertuetaiteensa tekemisen vaiheista ja ilmoitti paikan mistä voisimme tilata maapallon. Joo, joo! sellaistakin tarvitaan Haihatuksen kiertueella.

Olen siis saanut oikeastaan aika paljonkin aikaan, messuosaston, ohjelmaa, lehteä, laskuja menemään ja tulemaan - niin ja sen maapallonkin tilasin netistä!

Tätä kirjoittaessani illalla klo 19 kilahti sähköposti taas: 4H-Tiinu siellä kutsui suunnittelupalaveriin tekemään jouluista taidetapahtumaa Joutsaan. Viesti päättyi pirteästi "jouluisin terveisin Tiinu"! Just just.

Sähköposti on paras! Vaikka kyllä Facebookkin mukavasti toimii.