1389312.jpg
kuvaaja Matti Salmi

Olen uurastanut uudistuvien haihatussivujen sisällön kanssa niin että aivoja jo kramppaa. Ei tässä jouda/jaksa blogeja päivttämään, mutta tämä on kyllä kerrottava:

Tanssiteatteriteoksen valmistumista voi nyt seurata internetissä

Tanssiteatteri Krampin suurteos Montaparnasse 0522 heittää voltin ensi kesänä Lutakossa ja laskeutuu tyylikkäästi ihmisvilinään. Teoksen uunituoreilla internetsivuilla pääsee kurkistamaan kulissien taakse työryhmän internetpäiväkirjan välityksellä. Sivujen osoite on http://www.kramppi.fi/montparnasse0522.

Päiväkirjasta saadaan tulevan kevään aikana lukea tekijöiden tuntoja teoksen valmistamisen kohokohdista, suvannoista ja vastoinkäymisistä. Kirjoittajista löytyy muun muassa koreografeja, esiintyjiä, puvustaja, tuottaja ja turvallisuusvastaava.

Montparnasse 0522 vie katsojat aamuisen Pariisin tunnelmiin yli 20 fyysisten taidelajien osaajan esittämänä. Teosta esitetään Jyväskylän Kesässä 10.-12.7. ja syksyllä 2008. Tanssiteatteri Krampin suurteos yhdistää capoeiraa, akrobatiaa, parkouria ja eri tanssilajeja näyttäväksi nykytanssiteokseksi, joka hämmästyttää, hauskuuttaa ja pistää paikoin vakavaksikin.

Tanssiteatteri Kramppi on jyväskyläläinen, pääosin harrastajapohjalta toimiva tanssiteatteri. Se tunnetaan parhaiten suurella joukolla tehdyistä, helposti lähetyttävistä koko illan teoksista. Lisäksi Krampin toimintaa ovat pienemmän ryhmän tanssiteokset, erilaiset yhteisnäytökset, nuorisotoiminta ja koulutus.