1285841623_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Nonnii, nyt ei kulje iloisen värinen haihatuspaku enää. Rahinaa vaan kuuluu starttaamista yrittäessä. Tampereella käydessämme viime viikon vaihteessa se keitti ja simahti, ihanku formuloissa konsanaan. Melkein perille se vei meidät nytkin. Tienposkesta sitten hinuutimme sen turvallisemmalle parkkipaikalle odottamaan kotiinpaluuta vuokravehkeillä seuraavalla viikolla. Muutaman päivän olimme ihan julkisen liikenteen varassa kunnes saimme hommattua tilalle tylsän tavallisen farmariauton. Se on seuraava loppuunajon kohde. Ei, tuskin sitä maalaamme, pysyköön paskakärpäsen vihreenä, kuten iäkäs äitini värin määritti.

Aika vähän edes harmittaa, sillä olihan tuo odotettua. Auto oli jo todella vanha ja varmasti se on nyt ajettu ihan loppuun. Niin monta kertaa siitä on jo pitänyt luopua vikojensa takia, vaan kun ei ole raatsinut. Eihän siinä enää aikoihin toiminut edes lämppäri, että kylmää oli kyyti vilposemmilla keleillä liikuttaessa. Ja tässä uudemmassa on sentään radiokin!

Mutta että jos joku tahtois pihaansa vanhan värikkään auton vaikka tienviitaksi osoittamaan Haihatuksen suuntaan, niin neuvotellaan toki hinnasta.

Kaipaamaan jäi

Merja