1243008706_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Huomenna lauantaina 23.5. julkaistaan Morganin kolmas kirja, Kyytipoika -romaani  Sysmän Kirjakaupassa, Sysmäntie 55, klo 11.00 alkaen.

Kahden haihatuskustanteisen sanataidebravuurin jälkeen on nyt vuorossa ihan juonellinen romaani, jonka kustantajana on kemiläinen Nordbooks.

Morgan kertoo kypsytelleensä Kyytipoikaansa jo vuosituhannen alusta lähtien. Eikä kukaan kirjoittajaa tunteva epäile tämänkään opuksen olevan mikään tylsä jaaritus. Morganin omienkin sanojen mukaan kertomus on rakenteeltaan erikoinen ja tyylilajissakin olevan hienoisia vaihteluja riippuen aika-avaruuden koordinaateista ynnä muista muuttujista (!).

Siksipä en ole yrittänytkään vielä kokonaan lukea sitä, vaan aion aloittaa seikkailuni plasma-altaassa vasta kun pystyn siihen kunnolla keskittymään. Kurkistin jo vähän ja olin heti vähällä joutua imaistuksi kokonaan, mutta sain sentään vielä arjesta kiinni ja päätin että kunhan saan näyttelyn viimepaniikit  hoidettua ensin pois alta, asetun Kyytipojan kanssa sireenipensaan varjoon ja sukellan!

Huomenna kuitenkin menemme ehdottomasti Kyytipoikaa julkaisemaan Sysmään, tulkaahan muutkin!