1283161412_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Kulttuurin kiertotie vetää viimeisiä henkäyksiään kun koko hanke päättyy marraskuun lopussa. Nyt suunnitellaan Haihatuksen toiminnan kehittämistä ympärivuotiseksi omalla paikallaan Joutsassa.

Suunta on hahmottunut jo Haihatuksen aikojen alussa, jolloin jo haikailtiin veistospuiston ja kommervenkkinäyttelyn perään. Haihatuksen hallituksen konkarijäsenen Outi Markkasen haaveet osuvat hyvin yksiin haihatussuunnan kanssa, joten kunhan tila- ja rahoitusasiat saadaan ratkaistua, niin eiköhän etene.

Hallitukseen uudeksi jäseneksi (2011) valittu kuvataiteilija Virpi Lehto kävi viikolla Haihatuksessa iltakahvilla ja kertoi Berliinin liepeillä sijaitsevasta Lügenmuseumista, jossa tunnisti jotain haihatushenkistä. Ja totta, ihan Haihatuksen unelmaltahan se jo netistäkin nähtynä näyttää! http://www.luegenmuseum.de/

Veistospuiston pohjatyöt ovat edenneet hyvin ja se homma saa nyt jäädä toviksi lumipeiton alle lepäämään. Nyt siirrymme sisätilavisioiden pariin, jatkamme yhteistyökumppanuuksien virittelemistä ja rahoitusmahdollisuuksen tutkimista. Tällä hetkellä on kaikki vielä auki, mutta suunta on oikea ja hytinä hyvä.

Lunta ladulleen odottava
Merja