Kulttuurin kiertotien Niin makaa näyttely on syyskuun ajan Iisalmen taidehalli Art Annassa. Art Anna on ansioitunut hyvin monenlaisten näyttelyiden estradina. Kymmenpäisen taiteilijakaartimme (Auvinen, Hämäläinen, Korhonen, Metsänen, Markkanen, Sormunen, Suomäki, Turakka Purhoset ja Väänänen) työt loksuivat  ihan kohilleen ja teeman alle, inhimillisyyden syövereihin sukeltaen.Olen kovin tyytyväinen tulokseen.

Enkä ole ainoa, kuulimme iloisesti yllättyneitä ihastuksen sanoja ensivierailijoilta.  Paikalliset taiteen ystävät olivat hyvillään näyttelyn hyvästä tasosta siksikin, että Art Anna on lopettamisuhan alla. Saattaa olla että vuodenvaihteen jälkeen ei siellä enää taidetta nähdä. Kyse on tietysti rahasta, mistäpä muusta, eikä taida olla ensimmäinen kiikunkaakun-tilanne tämänkään taidehallin kohdalla.!

Toivottavasti näyttelyssämme käy paljon väkeä, oman lehmän edunmukaisuuden lisäksi jotta Iisalmen päättäjät näkisivät taiteen tilan tarpeen ja säästäisivät taidehallinsa. Hirveetä olisi jos tuohon entiseen Alkon myymälän tilaan tulisi näiden taiteen vuosien jälkeen vaikka joku Tiimari - tai pitseria.

Menkää siis Art Annaan, taiteen tähden!